Skip to content

Robert Slippens over zichzelf als baanwielrenner, bondscoach, talentontwikkeling in de sport en het gebruik van innovatie

Lees artikel

Robert Slippens over zichzelf als baanwielrenner, bondscoach, talentontwikkeling in de sport en het gebruik van innovatie

Robert Slippens over zichzelf als baanwielrenner, bondscoach, talentontwikkeling in de sport en het gebruik van innovatie

Een introductie van Robert Slippens. Robert over zichzelf als baanwielrenner, bondscoach, talentontwikkeling in de sport en het gebruik van innovatie. Heb jij onderwerpen om eens te bespreken ? Stuur een mailtje naar podcast@coachcast.nl

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag