Skip to content

In gesprek met Nico Delleman. Sport innovator en bewegingswetenschapper

Lees artikel

In gesprek met Nico Delleman. Sport innovator en bewegingswetenschapper

In gesprek met Nico Delleman. Sport innovator en bewegingswetenschapper

Vandaag aan tafel, Nico Delleman.We beginnen met een kleine introductie en Nico verteld over zijn loopbaan in de sport. o.a. TNO sport en later Innosport. Hoe kijkt Nico naar de sport en innovatie, maar ook talentontwikkeling komt aan bod.

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag