Skip to content

Small Talk wat moet je nu als wedstrijdsporter als je niet kunt trainen door het corona virus. Jeroen van der Lee denkt mee (zonder Muziek)

Lees artikel

Small Talk wat moet je nu als wedstrijdsporter als je niet kunt trainen door het corona virus. Jeroen van der Lee denkt mee (zonder Muziek)

Small Talk wat moet je nu als wedstrijdsporter als je niet kunt trainen door het corona virus. Jeroen van der Lee denkt mee (zonder Muziek)

De uitbraak van het coronavirus zorgt ervoor dat er wereldwijd sportevenementen niet doorgaan. Alle Nederlandse sportcompetities liggen tot in ieder geval 1 april stil, zo werd donderdag bekendgemaakt. Wat kun je nu nog als sporter, niet alleen top of talent maar ook wedstrijd sporter. Small Talk praat met Jeroen van der Lee over de impact en te doen. Deze versie is zonder muziek dus alleen het gesprek, leuk voor in de auto, bus of de trein of gewoon thuis.

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag