Skip to content

Small Talk over innovatie in de Sport, Wat is het nut van innoveren in de sport. Ronald Stolk praat met Nico Delleman en Jeroen van der Lee

Lees artikel

Small Talk over innovatie in de Sport, Wat is het nut van innoveren in de sport. Ronald Stolk praat met Nico Delleman en Jeroen van der Lee

Small Talk over innovatie in de Sport, Wat is het nut van innoveren in de sport. Ronald Stolk praat met Nico Delleman en Jeroen van der Lee

Small Talk over innovatie in de Sport, Wat is het nut van innoveren in de sport. Ronald Stolk praat met Nico Delleman en Jeroen van der Lee. Wat zijn er voor projecten geweest, hoeveel zijn er succesvol en door wie worden deze nog gebruikt. Innovatie sport en bedrijven. Zijn innovatie vaak te complex voor de wedstrijdsport ? Genoeg om gesprekstof aan tafel.

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag