Skip to content
Nederlandse_Zwemkampioenschappen_Erica_Terpstra_(rechts)_wordt_gefeliciteerd_do,_Bestanddeelnr_915-4639

100 jaar NK zwemmen (smalltalk)

Lees artikel

100 jaar NK zwemmen (smalltalk)

100 jaar NK zwemmen (smalltalk)

100 jaar Nederlandse zwemkampioenschappen. Met Jos van Kuijeren en aan tafel praten we over de Nederlandse kampioenschappen zwemmen. In 2020 zouden van 19 t/m 21 juni plaats vinden in het Rie Mastenbroek wedstrijd bad van het Zwemcentrum Rotterdam. Een geweldig d├ęcor omdat het dan 100 jaar geleden zou zijn dat er voor het eerst kampioenschappen zouden worden betwist op de internationaal geldende baanlengte van 50 meter. De gevolgen van de Coronapandemie stonden echter zoals bekend de organisatie van de NK 2020 in Rotterdam in de weg en het evenement moest worden afgelast. Nu wordt een ONK in december, tegelijk ook een EK- en OS-kwalificatietoernooi. We nemen wel een duik in de NK historie met een paar korte stops

Small Talk Podcast

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag