Skip to content
Usage-Yellow-2

Small Talk met muziek en items over sport. de tempotrainer en geld stoppen in talentontwikkeling

Lees artikel

Small Talk met muziek en items over sport. de tempotrainer en geld stoppen in talentontwikkeling

Small Talk met muziek en items over sport. de tempotrainer en geld stoppen in talentontwikkeling

Een uur lekker muziek en informatie. Claudia vertelt over zwemmen met de tempotrainer en Met Robert Slippens hebben we de stelling : we moeten als Nederland actief en meer geld stoppen in talentontwikkeling.

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag