Skip to content
Zwemmen Ademhalen

Ademhalen bij het zwemmen, meer geld voor talentontwikkeling en de Jos over Jos

Lees artikel

Ademhalen bij het zwemmen, meer geld voor talentontwikkeling en de Jos over Jos

Ademhalen bij het zwemmen, meer geld voor talentontwikkeling en de Jos over Jos

Deze keer hebben Ronald en Claudia het over ademhalen bij het zwemmen. Met Nico gaat het over de stelling : Moet de Nederlandse overheid meer geld stoppen in talentontwikkeling. Jos van Kuijeren over de Nestor van het zwemmen. Jos.

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag