Selecteer een pagina

Inversteer in je gezondheid

    Personal Coaching

blog

Training met Ronald Stolk

Duursporters hebben niet altijd baat bij combinatie van glucose en fructose

Een combinatie van glucose en fructose is in de praktijk niet altijd beter voor duursporters dan glucose alleen. Triatleten presteerden even goed en hadden evenveel buikklachten wanneer zij óf alleen glucose hadden ingenomen, óf glucose met fructose combineerden....

Ervaren Trainer

Ronald is 14 jaar trainer/coach bij verschillende clubs, Talent coach bij de Nederlandse Triathlon Bond RTC Alkmaar en Coach Nationale Jeugd en Junioren Selectie Open Water. De roots van Ronald liggen in hert zwemmen.

Sport & Voeding

Alle vormen van beweging zijn goed voor je lichaam. Beweging draagt bij aan het verbeteren van je conditie, aan het groeien van je spieren en het verliezen van gewicht. Gezond eten en drinken helpen daarbij. Goede voeding kan helpen je sportprestaties te verbeteren en gezonder en fitter te worden. Ronald kan je daarbij helpen en ook samen werken met een voedingsdeskundige.

Houding & bewegen

Een verkeerde houding kan leiden tot klachten. Vaak zijn verkeerde gewoonten de oorzaak van een slechte houding en verkeerde bewegingen. Dit heeft met (aangeleerd) bewegingsgedrag te maken. Rompspanning is bij het bewegen in welke sport dan ook heel belangrijk. Ronald heeft mee ontwikkeld aan skillup. Een online database met videos en opdrachten om beter te bewegen. Skillup hoort bij de hulpmiddelen die ronald gebruikt

Value

Mogelijkheden

\

Groep - Zaterdag 07:00-08:00 Maarssen (TVB)

\

Max 2p Woensdag 07:00-08:00 Maarssen (TVB)

\

Prive 1op1 Woensdag 08:00-10:00 Maarssen (TVB)

\

Op afspraak (anywhere)

\

Via of in de clinics van zwemanalyse.nl

\

(TVB) = tijdvoorbewegen.nl

waarom Training

Zwemmen, Fietsen & Lopen

Je bent een sportieve, triatleet tussen de 30 en 60 met een fulltime baan en natuurlijk ook nog een gezin. Je wilt graag mee doen aan een triathlon, maar je hebt geen idee hoe je dit voor elkaar moet boksen.

Ik ben van mening dat het ook kan. Ik kan je helpen naast je drukke leven , je zo te motiveren en te begeleiden om je doel te realiseren. Wil je beter worden of gewoon eerst begonnen. Ik coach niet op afstand en mail je een schema maar we spreken met enige regelmaat af. Personal coaching noem ik dat en geloof daar heilig in.

Zwemmen

Zwemmen is een van de grootste sporten op aarde en ik ben van mening dat jij veel beter kunt zwemmen dan je op dit moment doet. Verbeter je techniek en ga efficiënter trainen.

Fietsen

Fietsen is vooral een kwestie van doen. Kilometers maken. Dit hoeft niet altijd saai te zijn. De schema’s die ik voor je kan maken bevatten verschillende uitdagingen maar ook duurwerk want dat vind ik erg belangrijk

Lopen

Periodisering en plannen vind ik leuk om te doen en doe ik op je persoonlijke looptijden. Ik test je en kijk naar je stijl. Aanpassingen aan je techniek indien nodig laat ik doen door Marjon Smorenburg van tijd voor bewegen. Een specialist in looptechniek.

Ronald op Social Media

Instagram

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Invalid subject for access token
Type: OAuthException
Code: 200
Please refer to our Error Message Reference.

succes is een keuze

goed dat je ven wat de door mij gebuikte afkortingen zijn