Selecteer een pagina
Via studio2 werk ik voor verschillende bedrijven als projectmanager en consultant. Zo kwam ik bij Rokatec in de Meern het volgende project tegen . Een aanrader. Lees er meer over hieronder.
Lars en Marijn van den Berg zijn allebei veelbelovende talenten in de wielerwereld. Vele uurtjes worden op de fiets doorgebracht, in weer en wind. In deze tijd wordt niet alleen hun fiets en kleding op de proef gesteld maar ook hun sportschoenen. Als ze niet nat van het zweet waren dan waren ze wel nat van het weer. Het drogen van deze (vaak dure) schoenen was vaak niet in een nachtje gedaan. Dus de volgende dag de toch nog net niet droge schoenen aan en weer trainen. Hun voeten werden daarmee extra op de proef gesteld. Lars van den Berg zocht al een tijdje naar een oplossing voor dit probleem. Na tal van producten die al in de markt zijn geprobeerd te hebben kwam hij tot de conclusie dat het ultieme apparaat er niet was. Die uitdaging ging hij aan, samen met Ronald Kazius van Rocatec bv bedacht hij de Go4Dry bv, een kwalitatief hoogstaande droger die in 20 minuten de schoenen droogt en ervoor zorgt dat alle bacteriën verdwenen zijn. Een instelling op de Go4Dry voor leren schoenen zorgt ervoor dat deze met 40 minuutjes rustig en perfect bacterievrij gemaakt worden.
Omdat Lars wist dat hij niet de enige zou zijn met het probleem van stinkende natte schoenen heeft hij het product op de markt gebracht voor een concurrerende prijs. Dit Nederlandse product wordt volledig maatschappelijk en verantwoord geproduceerd.
De Schoenendroger voor iedereen!
De schoenendroger van Go4Dry.nl is een compact huishoudelijk apparaat dat je schoenen eenvoudig reinigt en droogt. De Go4Dry.nl werkt zonder water. Vieze geurtjes verdwijnen en je schoenen worden weer droog en bacterievrij. Sportschoen maar ook luxe lederenschoenen kunnen allemaal eenvoudig op de Go4Dry.nl schoenendroger.
Twee programma’s: De schoenendroger werkt met twee programma’s en is daardoor eenvoudig in gebruik.

  1. Sportschoenen 5 minuten ozon en 20 minuten drogen op ca. 65°C
  2. Luxe schoenen 5 munuten ozon en 40 minuten drogen op ca. 45°C

Wat is ozon: Dit is de meest natuurlijke en effectieve manier om geuren te bestrijden. De ozonlaag beschermt de aarde tegen schadelijke straling en heeft ook sterk desinfecterende eigenschappen. Het is de meest natuurlijke manier om bacteriën en schimmels onschadelijk te maken en om geuren te verwijderen. De gemiddelde hoeveelheid ozon die de Go4Dry.nl schoenendroger produceert is extreem klein en valt binnen de wettelijke grenswaarden van de gezondheidsraad. Ozondeeltjes worden na enige tijd weer zuurstof.
Inklapbaar: De Go4Dry.nl schoenendroger is inklapbaar en neemt hierdoor weinig ruimte in om op te bergen. Deze kan bijvoorbeeld makkelijk in uw kast, sporttas of koffer.
Gewicht: De Go4Dry.nl schoenendroger weegt 1,4 kg.
Nederlands product: De ontwikkeling en de productie van de Go4Dry.nl schoenendroger wordt uitgevoerd door Rokatec bv uit de Meern (Utr.)
Bestellen? BESTEL DE GO4DRY HIER