Skip to content

JE BENT ER BIJNA

trainen met plezier en 100% persoonlijke aandacht

TRIATHLON MET PLEZIER

"Wij geven geen les, maar training!"

Starten met een triathlon of je techniek tot in de puntjes verfijnen? Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen. Van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren, tot de ervaren routinier die net die laatste procentjes wilt verbeteren naar een nog snellere tijd. Ook leren we jou tactisch te zwemmen, je fiets te besturen en tijdwinst te boeken tijdens je wissels. Onze ruim opgeleide en ervaren coaches staan voor je klaar.

Je instapniveau en trainingsdoel bepalen met welk schema je aan de slag gaat. Twijfel je hierover, dan helpen we je uiteraard graag bij je keuze. Om jouw instapniveau te bepalen, maken we graag eerst een afspraak op een van onze centrale trainingen. De invulling van onze coaching is gebaseerd op jarenlange ervaring. Uiteraard zijn we op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van trainingsleer en de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties. Wij werken met de webbased en app software van Trainingpeaks, waarin we de gepersonaliseerde trainingsschema’s zetten. Dankzij jouw feedback en trainingsdata (Garmin, Polar, Suunto, etc), worden deze per week nauwkeurig aanpast.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

JAARABONNEMENT*                                                                                        50,00 PER MAAND
 
  • Iedere zaterdag een gezamenlijke training** in Maarssen  (duur 2,5 – 3 uur incl. pauze) 
  • Video analyses
  • Wekelijks op maat gemaakte zwem, fiets- en loopschema’s
  • Gebruik app Trainingpeaks
  • Veel persoonlijke begeleiding
  • Badmuts
 
 * abonnement dient 1 maand voor einddatum opgezegd te worden
** tijdens deze training zullen alle onderdelen aan bod komen. Fietsen is seizoensgebonden. 
 

Tijdens de zwemtrainingen binnen maken wij gebruik van materialen. (paddles, zwemplank, snorkel en zoomers) Deze materialen zijn via ons aan te schaffen. Tijdens de zwemtrainingen buiten is een wetsuit optioneel en zwemboei verplicht.

TRAININGSDATA (ZWEMBAD BINNEN) 2021/2022

21 en 28    mei
4, 11, 18 en 25    juni

 

In de maanden juli t/m september zijn de zwemtrainingen buiten.

TRAININGSDATA SEIZOEN 2022/2023 ZIJN NOG NADER TE BEPALEN!

STAGES 2022/2023

Stages Zeist:

18 t/m 20 nov 2022    
03 t/m 03 feb 2023   

10 t/m 12 mrt 2023

   
  

 

 

COACHES & BEGELEIDING

Afkortingen

In de triathlon wereld kom je veel afkortingen tegen.

TRAININGPEAKS:
DE TRIATHLONAPP MET EEN SCHAT AAN FUNCTIES

Wanneer je begint met trainen voor een triathlon kan het fijn zijn om apps te gebruiken als extra handvaten. Er zijn veel verschillende apps die je in kan zetten tijdens het trainen voor een triathlon. De apps hebben verschillende functies. Zo heb je apps die de snelheid, afstand en route bijhouden zoals Runkeeper en Strava. Ook heb je apps die je in kan zetten om een volwaardig voedingsschema te maken zoals MyFitnessPal. Trainingpeaks heeft veel verschillende functies en daarom kan je de app goed gebruiken tijdens de voorbereiding voor een triathlon.

ONZE TRAINING FOLDER

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag