Skip to content

JE BENT ER BIJNA

trainen met plezier en 100% persoonlijke aandacht

TRIATHLON MET PLEZIER

"Wij geven geen les, maar training!"

Starten met een triathlon of je techniek tot in de puntjes verfijnen? Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen. Van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren, tot de ervaren routinier die net die laatste procentjes wilt verbeteren naar een nog snellere tijd. Ook leren we jou tactisch te zwemmen, je fiets te besturen en tijdwinst te boeken tijdens je wissels. Onze ruim opgeleide en ervaren coaches staan voor je klaar.

Je instapniveau en trainingsdoel bepalen met welk schema je aan de slag gaat. Twijfel je hierover, dan helpen we je uiteraard graag bij je keuze. Om jouw instapniveau te bepalen, maken we graag eerst een afspraak op een van onze centrale trainingen.

De invulling van onze coaching is gebaseerd op jarenlange ervaring. Uiteraard zijn we op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van trainingsleer en de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties. Zo werken wij met:

– Trainingpeaks (hierin staan de gepersonaliseerde trainingsschema’s)

– elektronische tijdwaarneming

– onderwater communicatiesysteem (UNIEK BIJ ONS!) 

WAT BIEDEN WIJ JOU?


JAARABONNEMENT*                               75,00 PER MND

• Iedere zaterdag een gezamenlijke training in Maarssen                           (duur 2,5 – 3 uur)

    – zwemmen:    binnen (okt – jun), open water (jul-sep)
    – fietsen:**       (wintermaanden spinning mogelijk)
    – lopen:             (1x per mnd baantraining)
• Krachttraining
• Video analyses
• Elektronische tijdwaarneming
• Wekelijks op maat gemaakte zwem-, fiets- en            loopschema’s
• Gebruik app Trainingpeaks
• Persoonlijke begeleiding
• Badmuts

* abonnement dient 1 maand voor einddatum opgezegd te worden

** fietsen is seizoensgebonden


STRIPPENKAART.                          275,00 eur (eenmalig)

Deze kaart geeft je de mogelijkheid en flexibiliteit om 10 trainingen mee te draaien op dagen die jou het beste uitkomen. De strippenkaart dient voor de start van de 1e training betaald te worden.

Bij dit abonnement zijn analyses en schema’s NIET inbegrepen.


Tijdens de zwemtrainingen binnen maken wij gebruik van materialen. (paddles, zwemplank, snorkel en zoomers) Deze materialen zijn via ons aan te schaffen. Tijdens de zwemtrainingen buiten is een wetsuit optioneel en zwemboei verplicht.

TRAININGSDATA (ZWEMBAD BINNEN) 2023/2024

 

 

Oktober                7, 14 en 21  November          4, 11 en 18

December          2, 9 en 16

 

 

 

 

 

 

STAGES & VIB-lopen 2023/2024

nog nader te bepalen

 

 

 

 

COACHES & BEGELEIDING

TRAININGPEAKS:
DE TRIATHLONAPP MET EEN SCHAT AAN FUNCTIES

Wanneer je begint met trainen voor een triathlon kan het fijn zijn om apps te gebruiken als extra handvaten. Er zijn veel verschillende apps die je in kan zetten tijdens het trainen voor een triathlon. De apps hebben verschillende functies. Zo heb je apps die de snelheid, afstand en route bijhouden zoals Runkeeper en Strava. Ook heb je apps die je in kan zetten om een volwaardig voedingsschema te maken zoals MyFitnessPal. Trainingpeaks heeft veel verschillende functies en daarom kan je de app goed gebruiken tijdens de voorbereiding voor een triathlon.

ONZE TRAINING FOLDER

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag