Skip to content
201807-ISF-Ronald Stolk-6965

TRAINEN MET STOLK

"Wij geven geen les, maar training!"

Starten met een triathlon of je techniek tot in de puntjes verfijnen? Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen. Van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren, tot de ervaren routinier die net die laatste procentjes wilt verbeteren naar een nog snellere tijd. Ook leren we jou tactisch te zwemmen, je fiets te besturen en tijdwinst te boeken tijdens je wissels. Onze ruim opgeleide en ervaren coaches staan voor je klaar.

TRIATHLON MET PLEZIER

Je instapniveau en trainingsdoel bepalen met welk schema je aan de slag gaat. Twijfel je hierover, dan helpen we je uiteraard graag bij je keuze. Om jouw instapniveau te bepalen, maken we graag eerst een afspraak op een van onze centrale trainingen.

De invulling van onze coaching is gebaseerd op jarenlange ervaring. Uiteraard zijn we op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van trainingsleer en de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties. Wij werken met de webbased en app software van Trainingpeaks, waarin we de gepersonaliseerde trainingsschema’s zetten. Dankzij jouw feedback en trainingsdata (Garmin, Polar, Suunto, etc), worden deze per week nauwkeurig aanpast.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

JAARABONNEMENT*                                                                                        50,00 PER MAAND
 
  • Iedere zaterdag een gezamenlijke training** in Maarssen  (duur 2,5 – 3 uur incl. pauze) 
  • Videoanalyses
  • Wekelijks op maat gemaakte zwem, fiets- en loopschema’s
  • Gebruik app Trainingpeaks
  • Veel persoonlijke begeleiding
  • Badmuts
 
 * abonnement dient 1 maand voor einddatum opgezegd te worden
** tijdens deze training zullen alle onderdelen aan bod komen. Fietsen is seizoensgebonden. 
 

Tijdens de zwemtrainingen binnen maken wij gebruik van materialen. (paddles, zwemplank, snorkel en zoomers) Deze materialen zijn via ons aan te schaffen. Tijdens de zwemtrainingen buiten is een wetsuit optioneel en zwemboei verplicht.

TRAININGSDATA 2021/2022

* deze datum is onder voorbehoud

 
2, 9, 16, 23 en 30    oktober
6, 13 en 27    november
4, 11 en 18    december
8, 15, 22 en 29    januari
5, 12, 19 en 26    februari
5, 12, 19 en 26    maart
2, 9, 16, en 23*    april
7, 14, 21 en 28    mei
4, 11, 18 en 25    juni

STAGES/ WEDSTRIJDEN 2021/2022

Stages Zeist:

17 t/m 19 dec 2021    
04 t/m 06 feb 2022   

11 t/m 13 mrt 2022

   
Duitsland (alleen voor leden):
29/4 t/m 6 mei 2022
 

 

VIB wedstrijden te Maarssen:

31 okt 2021
28 nov 2021
02 jan 2022

COACHES & BEGELEIDING

Afkortingen

In de triathlon wereld kom je veel afkortingen tegen.

TRAININGPEAKS:
DE TRIATHLONAPP MET EEN SCHAT AAN FUNCTIES

Wanneer je begint met trainen voor een triathlon kan het fijn zijn om apps te gebruiken als extra handvaten. Er zijn veel verschillende apps die je in kan zetten tijdens het trainen voor een triathlon. De apps hebben verschillende functies. Zo heb je apps die de snelheid, afstand en route bijhouden zoals Runkeeper en Strava. Ook heb je apps die je in kan zetten om een volwaardig voedingsschema te maken zoals MyFitnessPal. Trainingpeaks heeft veel verschillende functies en daarom kan je de app goed gebruiken tijdens de voorbereiding voor een triathlon.

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag