Skip to content

JE BENT ER BIJNA

trainen met plezier en 100% persoonlijke aandacht

De borstcrawl aanleren of je zwemtechniek tot in de puntjes verfijnen. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen. Onze ruim opgeleide en ervaren zwemcoaches staan voor je klaar. Hoe kunnen we jou helpen om je doelen te verwezenlijken?

We bieden trainingen voor zwemmers van alle niveaus. De trainingen worden gegeven op zaterdagochtend van 07.00-08.00 uur in het zwembad Safari in Maarssen. Tijdens deze trainingen wordt veel aandacht geschonken aan ligging & techniek en volg je het schema wat wekelijks voor ieder niveau wordt opgesteld. Een videoanalyse is mogelijk een onderdeel om jou beter inzicht te geven waar verbeterpunten liggen, zodat je deze kan bespreken met de trainers. Tijdens de zwemtrainingen maken wij gebruik van de modernste technogien (digitale tijdswaarneming en real-time swimcoach) en maken wij gebruik van materialen. (paddles, zwemplank, snorkel en zoomers) Deze materialen zijn via ons aan te schaffen. Tijdens de zwemtrainingen buiten is een wetsuit optioneel. Verder hebben we in de zomermaanden ook open water trainingen op verschillende locaties.

Realtime feedback op snelheid

Trainer zonder te schreeuwen

Realtime feedback op techniek

Alles hoorbaar onder water

TRAININGSDATA 2021/2022

 
   

 

21 en 28 mei

4, 11, 18 en 25 juni


In de maanden juli t/m september zijn de zwemtrainingen buiten.

TRAININGSDATA SEIZOEN 2022/2023 ZIJN NOG NADER TE BEPALEN!

 

COACHES & BEGELEIDING

TRAININGPEAKS:
DE TRIATHLONAPP MET EEN SCHAT AAN FUNCTIES

Wanneer je begint met trainen voor een triathlon kan het fijn zijn om apps te gebruiken als extra handvaten. Er zijn veel verschillende apps die je in kan zetten tijdens het trainen voor een triathlon. De apps hebben verschillende functies. Zo heb je apps die de snelheid, afstand en route bijhouden zoals Runkeeper en Strava. Ook heb je apps die je in kan zetten om een volwaardig voedingsschema te maken zoals MyFitnessPal. Trainingpeaks heeft veel verschillende functies en daarom kan je de app goed gebruiken tijdens de voorbereiding voor een triathlon.

LOCATIE ZWEMBAD SAFARI

zwembad
Bisonspoor 237, 3605 JM Maarssen

LOCATIE OPEN WATER

Open water
Haarrijnse plas, Strandboulevard te Maarssen
Open water
Maarsseveens plassen, Herenweg te Maarssen

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag