Skip to content
201807-ISF-Ronald Stolk-6965

BORSTCRAWLTRAINING VOOR BEGINNENDE ZWEMMERS

Onder leiding van ervaren zwemcoaches werken we in kleine groepjes aan je techniek en ontvang je voor de volgende training huiswerk middels een gepersonaliseerd schema. Je instapniveau (te bepalen middels een analyse in het zwembad en persoonlijk gesprek) en trainingsdoel bepalen met welk schema je aan de slag gaat.

De trainingen bevatten een aantal standaard onderdelen die in de lessen aan bod komen en voor iedereen persoonlijke aandachtspunten bevatten. Zo hebben we onder andere aandacht voor: ademhaling, lichaamshouding en ontspanning in slag en beweging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse attributen.

De lessen duren 60 minuten. In onze lessen staat kwaliteit voorop. We werken in kleine groepjes van maximaal 6 zwemmers per baan en coach. Individuele aandacht is hiermee gegarandeerd.

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag