Skip to content

JE BENT ER BIJNA

trainen met plezier en 100% persoonlijke aandacht

De borstcrawl aanleren of je zwemtechniek tot in de puntjes verfijnen. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen. Onze ruim opgeleide en ervaren zwemcoaches staan voor je klaar. Hoe kunnen we jou helpen om je doelen te verwezenlijken?

We bieden trainingen voor zwemmers van alle niveaus. De trainingen worden gegeven op zaterdagochtend van 07.00-08.00 uur in het zwembad Safari in Maarssen. Tijdens deze trainingen wordt veel aandacht geschonken aan ligging & techniek en volg je het schema wat wekelijks voor ieder niveau wordt opgesteld. Een videoanalyse is mogelijk een onderdeel om jou beter inzicht te geven waar verbeterpunten liggen, zodat je deze kan bespreken met de trainers. Tijdens de zwemtrainingen maken wij gebruik van de modernste technogien (digitale tijdswaarneming en onderwater communicatiesysteem) en maken wij gebruik van materialen. (paddles, zwemplank, snorkel en zoomers) Deze materialen zijn via ons aan te schaffen. Tijdens de zwemtrainingen buiten is een wetsuit optioneel. Verder hebben we in de zomermaanden ook open water trainingen op verschillende locaties.

NIEUW bij Trainen met Stolk

Trainen zonder onderbreking

Trainen zonder te schreeuwen

Directe feedback op techniek

COACHES & BEGELEIDING

LOCATIE ZWEMBAD SAFARI

zwembad
Bisonspoor 237, 3605 JM Maarssen

LOCATIE OPEN WATER

Open water
Haarrijnse plas, Strandboulevard te Maarssen
Open water
Maarsseveens plassen, Herenweg te Maarssen

We gaan weer....

Heel Nederand ging op slot en daarmee is ook het trainen gestopt. Heel vervelend natuurlijk, maar we snappen allemaal waarom dat nodig was. Maar nu: goed nieuws. We gaan weer trainen. Maar wel anders! Jullie hebben lang genoeg binnen gezeten. Dus schrijf je in voor een openwatertraining of zwembadtraining op zaterdag